Appartementencomplex

Wilgenstruweel Den Bosch

Admiraliteitslaan 602 - 742

Veiligheid

Algemeen alarmnummer 112

 


wijkagentJohn Coelveld

Sinds januari 2009 is John Coeleveld actief als wijkagent Kruiskamp/Moerputten. Op dinsdagmiddag is er een vrij inloop spreekuur in de wijkwinkel op De Helftheuvel. Het spreekuur is van 13:00 uur tot 14:30 uur. De wijkwinkel is tijdens schoolvakanties gesloten.

Indien hij verhinderd is dan kunt u daar een verzoek achter laten. Hij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag of probleem te bespreken. De wijkagent heeft een column in de wijkkrant.

De wijkagent is ook bereikbaar op het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bezoekadres Politie Regio Brabant Oost, bureau Den Bosch                                          Politie 
Vogelstraat 41
5212 VL 's-Hertogenbosch
Openingstijden hoofdbureau:
Dagelijks geopend van 07:00 tot 21:00 uur
Voor spoedgevallen is het hoofdbureau 24/7 geopend.
Telefoonnummer: 0900-8844 of Meld misdaad anoniem 0800-7000


Buurt Informatie Netwerk

Wat is een Buurt Informatie Netwerk (BIN)?
Het BIN is een samenwerkingsverband tussen de bewoners, politie en gemeente met als doelstelling de veiligheid en leefbaarheid in de wijk te verbeteren. Om de veiligheid en leefbaarheid in de wijk te vergroten is het nodig dat de politie en de gemeente hun werk optimaal doen. Wijkbewoners kunnen daarbij helpen door lid te worden van BIN. Doordat BIN-leden, politie en gemeente op een eenvoudige manier informatie met elkaar uitwisselen kan er gericht worden gewerkt aan de veiligheid en leefbaarheid. Zo vermindert de criminaliteit en worden wijkbewoners bij het werk van de politie en gemeente betrokken. BIN draagt dus bij aan een veiligere buurt!

Werkwijze BIN
Politie en gemeente sturen relevante informatie naar de BIN-coördinator. Deze stuurt de informatie per email door naar de aangemelde BIN-leden in de vorm van een BIN-bericht. BIN-leden kunnen op de berichten reageren door de email van de BIN-coördinator te beantwoorden. De BIN-coördinator stuurt het antwoord dan door naar de politie en/of gemeente.

Voorbeeld van BIN
Er wordt regelmatig ingebroken in uw buurt. De politie weet dat de mogelijke verdachten in een gele Volkswagen Polo rijden. U wordt dan gevraagd om extra op te letten. U krijgt dit bericht per email door via een BIN-bericht. Op het moment dat u de betreffende auto in uw wijk signaleert kunt u de politie direct bellen. Op deze manier wordt de kans voor inbrekers om ongestoort hun gang te gaan kleiner. Andersom, als u in de wijk mogelijke verdachte zaken of andere ongeregeldheden ziet, kunt u dit kenbaar maken per email via de BIN-coördinator of direct bellen met de politie.

Waarom BIN?                                                                                                                                BIN

  • iedereen kan meedoen: samen voor veilig!
  • directe bijdrage aan een veilige woonomgeving
  • meewerken is veilig en zonder risico
  • verhoogt het veiligheidsgevoel
  • bevordert waakzaamheid en preventie
  • minder criminaliteit en meer solidariteit

Lid worden
Als wijkbewoner kunt u lid worden van BIN en zo meewerken aan een positievere leefomgeving.
Door een goed contact met de mensen uit uw buurt en goede samenwerking met politie en gemeente levert u zo een belangrijke bijdrage aan een prettige en veilige buurt!

Aanmelden kan via: www.bindb.nl

Inlogformulier

Laatste wijziging

  • Laatste wijziging: zaterdag 05 januari 2019, 14:51:26.